perjantai 3. heinäkuuta 2009

Keskeneräisiä töitä

Aloitin mummoneliö -projektin. Näitä on niin ihana sommitella ja valmista tulee nopeasti. Ehkä syntyy peitto jossain vaiheessa.


Halpa-Hallin ale -korista löysin kesäkassin 1 e. Ostin sen vain rinkuloiden tähden. Kassin kangas ja vetoketjukin tulevat kyllä hyötykäyttöön. Kuvan kangas on vanhasta pöytäliinasta.

Ja pussukoita, tietysti :)


5 kommenttia:

Kissaemo kirjoitti...

Tulin uudestaan vierailulle, ja nyt täytyy ihastella noiden neliöiden värimaailmaa! Kerrassaan silmäähiveleviä väriyhdistelmiä.

Oletko muuten itse kehitellyt kaavan noihin pussukoihin? Taitaa olla ilmeisen toimiva kun tehtailet noita ihan liukuhihnalla :-) Käytätkö niissä lisäksi jotain vuorikangasta?

Voisivat muuten olla aika näppärä idea seuraaviin hoitajien/opettajien/muiden muistettavien lahjontaan :-)

Villisilli kirjoitti...

Oi, mukava kuulla, että sinunkin silmiä hiveli neliöiden värit :)

Pussukoiden alkuperäinen kaava on Tilda -kirjasta (nyt en tarkalleen muista mistä kirjasta), eli sieltä nappasin kerrassaan mainion tavan ommella vetoketju siististi ilman, että tarvitsee edes vetoketjujalkaa vaihtaa!

Kuvissa näkyy pääli- ja vuorikankaat ja lisäksi kaikissa pussukoissa on vanuvuori välissä, mikä tuo kivasti pehmeyttä ja samalla jämäkkyyttä :)

Villikissa kirjoitti...

Onpas sulla monta työtä odottamassa. Kauniita kankaita oot taas löytänyt.
Mullakin on kans menossa tuollainen neliöprojekti. Kyllästyin tosin siihen ja on ollut jäissä jo useamman kuukauden, mutta jospa tästä taas innostuisi;)

paperisydän kirjoitti...

Hienot neliöt!

Kivoja käsitöitä täällä muutenkin :)

Mammutti kirjoitti...

Kivoja pussukoita ja muitakin ompeluksia täällä!