sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Neuloin mekon

Tämän työn kanssa todellakin ylitin itseni!
En ole koskaan mitään näin monimutkaista neulonut.
Oli ihana huomata, ettei se niin vaikeaa ollutkaan,
mitä olen aina luullut!
Ohje on uusimmasta SuuriKäsityö(1/10) -lehdestä.

6 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Ihana pikkumekko :)
Hipsu tykkää

Hipsu kirjoitti...

Ja toiseksi laittaisin kysymystä, tuosta Kultaisen K:n arvonnasta Parolan asemalla, että minkälaisen koodin laitoit tuonne sivupalkkiin kun lisäsit sinne tuon kuvan, jotta sait kuvan näkyviin omassa blogissasi?
Minä en onnistunut laittamaan kuvaa, vain ja ainoastaan tekstin sekä linkin joka vie suoraan parolan asemalle arvontaan, jotain lienee vikana? Mitä pitäisi valita tai minkälainen kooditus pitäisi laittaa että kuva tule näkyviin?
Olisin erittäin kiitollinen neuvoista tässä asiassa :)

Elina kirjoitti...

En huomannutkaan tuota mekkoa lehdessä eilen, kun jotain pientä ja kivaa teki mieli eilen alkaa neuloa. Täytyykin tutkia lehti tarkemmin ja kokeilla tuota! Meillä asuu monta alipukeutunutta barbineitoa ja yksi Ken, jotka kaikki hytisevät talvisäässä vain pikkuiset bilehepenet ja havaijipaidat peittonaan. Kivalta näyttää mekko ja siitä varmaan voi säveltää muitakin neuleita.

Anis kirjoitti...

Kiva asu. On se ihanaa kun äiti vaatettaa barbit :) Muistan lapsena että vaatteita barbeille oli aivan liian vähän ja nekin tylsiä ja rikkinäisiä. Ja uusiahan ei ostettu ;D

Hipsu kirjoitti...

Kiitos paljon avuista!! :)
Minä en ollut tajunnut sitä, että siitä lisää gadget valikosta pitää valita "kuva",
olin ottanut siitä "HTML/JavaScript" jolloin ei tullut kohtaa jossa kuvan voisi lisätä, oli mahdollisuus lisätä vain html-koodi.

Ihmettelin vain, miksi ihmeessä siihen ei voi lisätä kuvaa kun olen nähnyt muillakin sivupalkissa kuvia olevan, mutta minulla oli väärä gadget käytössäni.

Villikissa kirjoitti...

Sinähän olet taitava!!! Katselin itsekin tuota mekkoa, mutta kun lukaisin ohjetta niin vaikutti niin monimutkaiselta!